ÜZLET

TERMÉKEINK AZ ÜZLETI ÉLETBEN

NYOMDAI TERMÉKEINKRE NAGY SZÜKSÉGE LESZ KIÁLLÍTÁSOKON, ÜZLETI TALÁLKOZÓKON, KONFERENCIÁKON

az-nevjegykartya-keszites

NÉVJEGYEK

A névjegy átadása a kézfogás után a második legfontosabb dolog egy megbeszélés elején. Bár mérete kicsi, hatása annál nagyobb lehet. A kreatív papírok és egy ötletes forma feledhetetlenné teheti az első találkozást!

Uzleti-Meghivo-nevjegykartya

MEGHÍVÓK

Céges rendezvény vagy éppen egy esküvő? Egy szó: meghívó. A rendezvénybe fektetett idő és energia megpecsételése, mely ötletesen tálalva biztosítsa, hogy ezt a programot senki se akarja kihagyni.

DM-Level

DM LEVÉL

Egy sikeres marketing elengedhetetlen kellékeke a DM levél. Személyre szabhatja leveleit változó képi vagy szöveges tartalommal.

reklam-bogre

EMBLÉMÁZOTT REKLÁMANYAGOK

Egy jól megválasztott reklámajándék ügyfeleink társa lehet éveken át. Legyen az bögre, esernyő vagy egy naptár, a kivitelezésnek csak kreativitásunk szab határokat.

nyomdai-termekek-uzleti-esemenyekre

SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ ANYAGAI

Divatbemutatóról, konferencia, vagy éppen termék bevezetés? Számtalan kellék közül választhat, hogy az élmény teljes legyen.

Pilsner-Pop-Up-Fal

pop-up fal

Sajtótájékoztatók, divatbemutatók, reflektorfény. Egy grafikával ellátott pop-up fal praktikus, könnyen összeszerelhető és szemet kápráztató lehet!

Garnier-Kihelyezes-Roll-Up

ROLL-UP

Az egyik legkedveltebb reklámanyag költséghatékony, könnyen kezelhető és praktikus. Használja irodában, rendezvényen, üzletében vagy az utcán, biztos sikert arat!

Dr-Oetker-Faldekor

IRODA DEKORÁCIÓ

Tegye egyedivé irodáját kreatív nyomdai megoldásokkal! Számtalan anyag áll rendelkezésünkre a plakátokon kívül. Gondolt már egy fóliázott ajtóra vagy egy egyedi, nyomtatott tapétára a falon?

Klindex-Brossura

BROSSURÁK

A rosszul összeállított bemutatkozó anyag sajnos a kukában végzi. Miért ne tennénk ellene? Kreatív nyomdai megoldások és papírok gondoskodnak arról, hogy kiadványunk mindig kézközelben legyen!

Royal-Canin-Kiallitas-Dekor

KIÁLLÍTÁS DEKORÁCIÓ

Megjelenésünk a nagyközönség előtt mindig legyen emlékezetes. Kérje tanácsunkat standja feledhetetlenné tételéhez!

TOVÁBBI TERMÉKEINK ÉS SZOLGÁLTATÁSAINK:

Az utca emberét szólítaná meg? promócióra készül? Mi megtervezzük és elkészítjük!

UTCÁN

nyomdai-termekek-utcara

Itt az idő! Emelkedjen ki az utcai forgatagból, hívja fel a figyelmet az üzletére, termékeire vagy szolgáltatásaira, akcióira! 

BOLTBAN

nyomdai-termekek-aruhazakba

Egy jó ötlet, egy mutatós külcsínnel – POS anyagok boltokba és áruházakba is! Nyomdai anyagok tervezése és kivitelezése a padlótól a plafonig.

 

GRAFIKAI TERV

grafikai-tervezes

Kreatív grafikai anyagok tervezése, látványterv, céges arculat, névjegy, prospektus, poszter és minden egyéb, ami élővé teszi az elképzelhetőt!

Telefon:

36 (1) 273 3630;
36 (20) 297 3933

Cím:

1143 Budapest, Gizella út 27/a fszt. 1.